Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Парче от черупка или цяло щраусово яйце


В миналото е бил нарицателен за богатство и успех във всичко израза „Той има в дома си дори яйце от Камилска птица!” Приемало се е, че черупката на яйце от щраус поставена някъде другаде на видно място привлича богатство, изобилие, успех, плодородие и пари.


Колкото по-голямо е парчето, толкова по-силно действа, а най-добре е да е цяла черупка от Щраусово яйце

Корен от водна лилия

Силен талисман за привличане на пари, успехи в хазарта и
лотарията. Носи се при важна среща, съдебен процес и в други важни моменти.
Действа за
събиране на разделени двойки и пази от изневяра.
 

Домашен Иконостас направен от Цяло истинско Щраусово Яйце

Уникален талисман за богаство и просперитет в дома.

Ясновидството - някой истини и лъжи

Чародей Боян прави безплатно ясновидство по един конкретен и коректно зададен въпрос

За да получиш консултация виж тук

За българина не е нещо ново любопиството към бъдещето, на дали има жена, която поне веднъж да не се е допитала до врачка или да няма интерес да се научи да гледа на карти или кафе. Освен гадаене на кафе и карти, съществуват и много други методи и все пак за най- точен се счита ясновидтсвото. По определени това е виждането на настоящето, както и бъдеще и минало. Много легенди и суеверия има около гадаенето и ясновидството.

На първо място много хора считат, че това трябва да се прави безплатно. Истината е, че за да донесе добро и да се сбъдне хубавото предсказание е неободимо да се заплати. Ходенето при врачка се е заплащало винаги, когато не е било толкова разплащането с пари, това е ставало с донасянето на врачката на хране, дарове или правенето на услуга. Смятало се е, че колкото по голям е дара, толкова и по добри неща ще се случат на човека. Ако е невъзможно заплащането или е спешно по-късно се е изисквало, човека, който му е гадано да иде и да запали една свещ в църква, с това се счита, че се е отплатил.

Трябва да е ясно, че ясновидството и гадаенето много често се сливат. И все пак какъвто и да е метода, е редно да се уважават силите, които отговарят. Това важи и за самата врачка, като връзка с тези сили. Уважението се състои и в задаването на смислени и конкретни въпроси. Да не се пробва или тестват способностите на оракула, задаването на лъжливи въпроси води до лъжа на оракула. Това се отнася и за ясновидците, всеки ясновидец получава информацията си също от Вселенските сили и съответно, трябва да се уважава, тази му дарба.

Ясновидството изисква, човек да е открит и наистина да иска да му се предскаже, защото ако не иска никой няма право да навлиза в личното пространство. Още повече, ние живее в вселена на вариантноста и нашите избори и мисли имат възможността да променят бъдещето. Много колеги предсказват кодирайки в бъдещето събития, като по този начин, нарушават свободата на човека да си изживее сам живота.
За нашия екип подобна практика не е вредна, затова, ние практикуваме информиране за най-вероятното развитие на ситуацията и как може да се промени, като за целта препоръчваме различни талисмани, ритуали, магии и отвари. По този начин всеки има шанса да живее своя живот свободно и да работи по-промяна на събитията, които не са му предначертани от съдбата. Тук е мястото да се каже, че една малка, част от събитията са предначертани и дори техния развой зависи от личния избор. Тези събития, които са съдбовно или кармично определени правят вододели на съдбата. Ясновидството може да стигне най-много до един такъв момент, от там насетне, всичко се определя от избора на човека, поради което, може да е неточно.

Тук трябва да кажа, че има дни в които не може да се гледа или ситуации в живота, на които човек сам трябва да реши как да постъпи. Тогава не се дава информация за проблема.

Не се гледа на деца, не навършили пълнолетие, което означава не по малко от 18-21 години, като зависи от човека. Изключение се прави, ако се касае за сериозен здравословен най- вече проблем. Същото се отнася и за бременна майка.

Уважението на силите на съдбата е един сигурен начин, че ще получавате подкрепа от тях, и че информацията която ви интересува ще е получите възможно най-точно.

  
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010