Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Отвара за разваляне на магии, уроки, проклятия, за прогонване на демони, зли духове, черни дихания

Мощна магическа отвара изготвена по древна рецепта премахва магии и всякакви негативни влияния. Отключва заключен късмет и прогоннва невървежа.
Цена: 90 лв

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси. Един от силните предпазващи талисмани, който връща клетвите и клеветите към този който ги е казал. Предназначен е за тези, които са подложени постоянно или периодически на злословия и доноси.

„Разковниче, помогни, моето желание ....... изпълни!”

 Веднъж на десетина години разковничето
прави много големи листа от които може да се искат различни неща.

Прилеп за любов, пари или късмет
Получи
талисман >>Опашка от тритон, око от жаба или крило от прилеп.

Затова най-често се сещаме, когато си помислим за думата магия. Запомнили сме го от детските приказки, в които това са основните съставки на вещерските отвари. Но както знаем, всяка приказка в основата си има реални факти. Прилепа наистина притежава мощни магически качества и това го прави една от универсалните съставки за различни ритуали и талисмани. За силата можем да съдим дори по факта, че неговото използване е записано дори в детските приказки, както и в известни литературни произведения, като „Макбет“. Той е познат на много народи и съществуват различни начини за използването му. Методите се предават от поколение на поколение в дълбока тайна.

Той притежава трансформираща, възраждаща и привличаща енергия, несравнима с  никое друго магическо средство, когато става дума късмет, любов и пари.

Според българските чародеи, за да се събуди силата на прилепа и да се използва в магията се извършва ритуал по приготвянето му. Той се прави само на пълнолуние и то при в определена част от денонощието. Ритуала както и заклинанието се пази в тайна. След изсушаването на прилепа, от него се правят талисмани или се използва за конкретни магически действия..
Талисманите изготвени от прилеп също имат сила за привличат богатство, любов и успех, както и да трансформират късмета. Подсилват го и го насочват така, че човек да получи онова, което желае.
Придобиването на така обаян талисман от прилеп сам по себе си носи доста късмет. Той подобрява живота и отваря множество нови възможности за постигане на щастие, благоденствие и просперитет.

Разбира се, освен за самостоятелно носене прилепа може да се използва и за много по-мощни магически комбинации. По този начин се получават едни от най-мощните чародейски ритуали, при които освен силата на талисманите, използвани за по-общи цели, могат да се постигат много по-трудни такива; желания; да се отключва късмета и привлича щастие и благоденствие. Те действат много по-концентрирано, бързо и силно. Изготвянето им е една от най-дълбоките тайни на българските чародеи. Използват се и се комбинират различни силни магически билки - една, от които е разковничето, с така приготвения прилепов талисман. Останалите съставки се определят от целите, за които човек иска да го използва.

Комбинацията прилеп, разковниче и някой други съставки(сред които отвара за любов), сред които венче за любов, обаяни допълнително със заклинания, се използват за трудно достъпна любов. Този тип чародейство е една от най-силните бели любовни магии. Разбира се, за да действа е нужно освен заклинанията да се нарече и зареди за конкретния човек.

Друга мощна комбинация е за привличане на пари и за успешен бизнес Тук се работи освен с всички други неща и с корен от оман: „Омане, дай пари”. Тя също се обайва със специални баилки, самото слово се пази да не се  изрича. И дори се предава в писмен вид, защото този, който го е изрекъл на глас губи силата да го прилага. Заклинанието се прави в точно определени моменти, според разположението на планетите.

Тази комбинация помага в сделки, при рискови финансови операции, кредити и други подобни, предпазва от банкрут, дава развитие и просперитет на стартиращ
бизнес и осигурява благоденствие на този, за когото е наречено( Препоръчваме кобинация и с рамка с хербаризирани билки). Особено добро е за търговия, за служители работещи с пари и такива с много власт.

Задействането на този магически комплекс, както и на всички останали ритуали, включа специален откуп. Колкото по-голям е откупът, толкова е по-добър и силен резултата. Тук принципът е: „Колкото повече хвърлиш зад себе си от сърце, толкова повече Господ ще ти даде в бъдеще“. В съвременния си вариант това се прилага с поставянето на определена цена.
Тя е минимална граница, която бидейки надхвърлена осигурява по-добър резултат. Самите пари или жертвата представляват материален субстрат, осигуряващ движението на енергията.
От голямо значение е и дали са дадени от сърце. Една жертва не би била истинска, ако човека наистина не се лишава от нещо стойностно, и не я дава с вяра и желание. Тази размяна съответства на законите на физиката и по-точно принципа за действието и противодействието. Неспазването често обезсилва магията. Затова или не дава никакъв резултат или дава много слаб такъв.

Резултата от тези ритуали се проявява от момента на извършването до 40 дни. Като ако липсва или е слаб резултата или не е направен от сърце откупа, или има друга действаща магия. Редно е да се знае, че прилеповия талисман, както и чародейните ритуали с него, не премахват магии, както и не предпазва от такива.

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010