Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Магически талисман хербарий със Самодивски билки – магнит за привличане на пари, много и удачни сделки, успех в търговията.

Магически талисман хербарий със Самодивски билки – магнит за привличане на пари, много и удачни сделки, успех в търговията. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Независимо дали за голям и ли съвсем малък бизнес, талисмана

Талисман от Прилеп

Един от най-мощните магически талисмани за привличане на любов, щастие, късмет, богатство, високопоставени покровители, успех в бизнеса,  много пари, закриля при пътувания. Този талисман се подсилва с разковниче и др...

Талисман за успех в бизнеса рамката с хербаризираните билки

Слага се в офис, магазин или друго работно помещение за успещен бизнес, парични печалби и привличане на клиентела.

Корен водна лилия, магическата тайна за късмет, пари и против изневяра

Поръчай корен от водна лилия

Всяка земя и народ има свои магически растения и тяхната сила е почерпена от земята, от енергийното поле и енергийната структура образувана от самите племена обитавали съответната земя и събитията, които са се случвали там. Понякога една и съща билка има различни дори точно противоположни свойства в няколко различни земи.

Разбира се има билки с много силна енергия, които навсякъде по света са доказали силата си и се използват за магии и амулети и талисмани. 

Такава несъмнено е водната лилия, която със своята сила винаги е била изпозвана за различни ритуали и както и като талисман. Най-известна и почитана е била в Древният Египет, където е символ на божественият произход на фараоните и се слагал венец на трона при възкачването на всеки нов престалонаследник.


В Древна Гърция смятали лилията за символ на красота и красноречие. Младите девойки плетели венци и с тях окрасявали невестите на сватбата.


Мястото където расте водната лилия е място на водни духове и не винаги е добре да се къса тъй като може духовете да накажат този, който е осквернил тяхното цвете. Затова има точно определени дни, когато се бере и то от специално обучен човек, който през тоа време нарича с определени заклинания.


Особенно силно е това вярване сред славянските народи, където се вярва, че в тези водоеми има русалки - прекрасни девойки с дълги коси, които в лунните излизат на брега и танцуват хоро на тревата. Преданията казват че ако пътник се загуби и види хорото им, ще го отвлекат на дъното. Според същите предания, русалките денем се превръщат във водни лилии.

Сред руските калдуни корена на водната лилия, наричан от тях Одолен трева се ползвал за закрила от насочени лоши мисли и нечисти сили, както и да привлича късмет.

Магическата сила на Водната лилия е ненадмината и позната и сред българските магьосници. Приготовлението на корните става в определени периоди ранната пролет както вече споменах и се взимат само някой парчета от корена на водната лилия. Със специални наричания се събужда силата на корена и се превръща в магически талисман.


Получения силен талисман помага за привличане на пари, успехи в хазарта и лотарията. Носи се при важна среща, съдебен процес и в други важни моменти. Според древните поверия е много полезен по време на раждане, защото помага на родилката и едновременно с това закриля нея и новороденото. Корена на водната лилия носи късмет. Комбиниран с талисман за любов от специалист действа за събиране на разделени двойки. Сложен под дюшека на съпруга (или съпругата) пази от изневяра и винаги връща партньора вкъщи. Парче от корен на водна лилия зашито в колана на панталоните, носено в джоб, чанта или портмоне пази от зли сили, неприятности и уроки.


Помня когато ме запознаваха с водната лилия, казваше че е това е един от най-силните талисмани за пари и за предпазване от изневяра. Тогава бях чувал за много и различни билки и надали толкова и повярвах, докато преди 15год. не ми се наложи да търся в записките си нещо, което да помогне да се запази едно семейство. Обади се и се срещнах с жена, много изтерзана на около 35 год., която вече на външен вид изглеждаше много по-стара от реалната си възраст. Много се впечатлих от посивялото и лице и тъмните кръгове около очите и начина по който говореше. Тя се оженила на 20 защото била бременна за гаджето си от училищните години. Връзката им била прекрасна, както се казва, той я носил на ръце, разбирали се много добре и всъщност тя записала и завършила икономика, намерила си добра работа, родила три деца. Преди 3 години обаче щастието свършило без никаква причина, мъжа и станал суров към нея, не и обръщал внимание, карали се постоянно, той не се прибирал по цели нощи. Дори родителите му започнали да се чудят какво става. По онова време, тя загубила и работата си. Когато наредих картите ясно се показа, че в семейството беше направена тежка магия за раздяла и за невървеж,да се пръсне всичко. В резултат на това бяха се появили много любовници около мъжа и той непрекъснато изневеряваше на жена си. След като дадох отвара за изчистване на магии и някой други талисмани и билки постепенно отношенията им се оправиха, но мъжа и все още и изневеряваше. Причината беше, че магията беше пробудила в този човек негови силни желания, които след това продължаваха да се изявяват. Тогава се сетих за корена от водна лилия, в дома си винаги имам буркани с малко от всички билки за талисмани, така са ме учили че трябва да има за да се подържа връзката с магическият свят на растенията. Извадих стъкленицата с корен от водна лилия и дадох на жената с настъвления, да сложи под дючека. 


След три месеца жената ми се обади, да сподели, че няма проблеми, мъжа и е станал много верен и вече дори по улицата като минава друга жена той не и обръща внимание, бях много зарадван, тя каза още че възнамеряват да заминат за Англия и там да развиват частен бизнес. Тогава на мен ми предстоеше много важно пътуване за два месеца и нямаше как да им дам нужните талисмани и се разбрахме, да се чуем няколко месеца по-късно.


След четири месеца в дома ми пристигна същата жена, първоначало не можах да я позная, беше се разхубавила, станала много по жива с много топла и искряща усмивка беше дошла да вземе другите талисмани и да блогадари. В края на срещата ни тя се усмихна и каза" Между другото имахме и една печалба от лотария, поради, която сега сме стартирали малък бизнес, който тръгна добре. Това несъмнено е от вашите талисмани. " Аз и дадох останалите талисмани и я изпратих до колата. И до днес подържаме добри контакти, като мъжа и повече не и изневери, а бизнеса им много добре се развива. Вероятно четейки това, тя би се познала и усмихнала, но винаги съм вярвал, че за да повярва човек трябва да му се казва истината и затова разказвам и тази история. 

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010