Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Отвара за разваляне на магии, уроки, проклятия, за прогонване на демони, зли духове, черни дихания

Мощна магическа отвара изготвена по древна рецепта премахва магии и всякакви негативни влияния. Отключва заключен късмет и прогоннва невървежа.
Цена: 90 лв

Отвара за отключване на късмета

Отвара за връщане, на откраднат, заключен, взет, късмет, дава късмет на хора, които нямат късмет по рождение.

Парче от черупка или цяло щраусово яйце


В миналото е бил нарицателен за богатство и успех във всичко израза „Той има в дома си дори яйце от Камилска птица!” Приемало се е, че черупката на яйце от щраус поставена някъде другаде на видно място привлича богатство, изобилие, успех, плодородие и пари.


Колкото по-голямо е парчето, толкова по-силно действа, а най-добре е да е цяла черупка от Щраусово яйце

Късмет се връща

Късметът може и да се
връщаОтключване на късмет >>

Всичко започва от нищото, в един ден нещата изведнъж се променят, проблеми на работа, семейството не върви. В началото, човек се успокоява, че това е лош момент; преуморен е; всичко си е по старо му; да, но лошото не свършва. Напротив сякаш все по-зле става. Или друг сценарий: нищо катастрофално не се случва, сякаш всичко е заспало спокойно, просто бавно нещата се разпадат, някак няма любов, няма работа. ( За основните симптоми при негативно вличние прочетете още тук, а за видовете негативни влияния и магии прочетете повече тук) Звучи познато предполагам, ако не сте го преживели лично, то няма как да нямате познат, който да не се оплаква, че сякаш няма късмет, че хубавите неща го заобикалят или тъкмо да се случат... и изчезват без следа. Всичко това се дължи на късмета, както и онези мечтани моменти на бленуваната 6-ца от тотото, случайната среща с Човека с главно "Ч" или шеф на добра компания във вашия ресор, предлагащ място с по-висока заплата.
Все неща свързани с късмета.

Думата "късмет" произлиза от арабски и означава предопределеното от съдбата, но днес носи една друга стойност. Тя е способността на човек да привлече към себе си онези обстоятелства, които са най-благоприятни за развитието на живота му.Той е движещата сила на колелото на съдбата и я предопределя. От енергийна гледна точка това е способността на човешката аура да вибрира на ментално и по-високите нива с постоянна силна честота, за да привлича позитивните емоции и ситуации. Определящо е кармичния товар и енергийния баланс на човек.
Силата и значението на късмета е осъзната още при първите опити за лов в каменната епоха. Инстинктите за оцеляване създали множество начини да се привлече неговата сила при тези занимания, както и в по-късно време във всеки един от аспектите на живота.
В нашата страна, се вярва, че късмета е даден от Бога, предопределен и написан върху челото на човека. Освен всичко тази сила пази от болести и злополуки, спомага за излекуването на вече съществуващи и съхранява здравето.
За да привлекат и усилят късмета си, хората са носили талисмании амулети. Особено подходящи за привличане на късмет са били разковничето (тайната билка, за която се казва, че е способна да отключи всяка врата и да покаже заровено имане) и
розов корен от перуника.Също така, подкова и детелина, кожа от мечка или лъв,талисман от изсушен прилеп, отвара за разваляне на магии, идивидуален дистанционен ритуал и талисмани. За целта се свържете
с нас чрез дадените в контакти или на тел 0878589407

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010