Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Талисман Безстеблена решетка

Прогонва злоба, завист и негативни енергии. Пази дома или офиса и привлича Божията Благодат и носи богаство, щастие и късмет.


Бяла магия с прилеп за любов

Уникално силни древни магически ритуали, които се извършват за привличане на любов, на конкретен човек, за събиране на разделени двойки, привличане на любов, избягване на самотата, възможност човек да се радва на уваженито и признанието на другите.
За повече информация прочететеТук

Комбиниран талисман за привличането на пари, успех в бизнеса и любов с хербаризирани самодивски магически билки

Талисман - ключодържател за любов и пари, специално наречен с тайни български билки и омайно биле. За привличане на пари, много и удачни сделки, за финансов успех, а втория за сила в любовта, страст и вярност..

Късмет се връща

Късметът може и да се
връщаОтключване на късмет >>

Всичко започва от нищото, в един ден нещата изведнъж се променят, проблеми на работа, семейството не върви. В началото, човек се успокоява, че това е лош момент; преуморен е; всичко си е по старо му; да, но лошото не свършва. Напротив сякаш все по-зле става. Или друг сценарий: нищо катастрофално не се случва, сякаш всичко е заспало спокойно, просто бавно нещата се разпадат, някак няма любов, няма работа. ( За основните симптоми при негативно вличние прочетете още тук, а за видовете негативни влияния и магии прочетете повече тук) Звучи познато предполагам, ако не сте го преживели лично, то няма как да нямате познат, който да не се оплаква, че сякаш няма късмет, че хубавите неща го заобикалят или тъкмо да се случат... и изчезват без следа. Всичко това се дължи на късмета, както и онези мечтани моменти на бленуваната 6-ца от тотото, случайната среща с Човека с главно "Ч" или шеф на добра компания във вашия ресор, предлагащ място с по-висока заплата.
Все неща свързани с късмета.

Думата "късмет" произлиза от арабски и означава предопределеното от съдбата, но днес носи една друга стойност. Тя е способността на човек да привлече към себе си онези обстоятелства, които са най-благоприятни за развитието на живота му.Той е движещата сила на колелото на съдбата и я предопределя. От енергийна гледна точка това е способността на човешката аура да вибрира на ментално и по-високите нива с постоянна силна честота, за да привлича позитивните емоции и ситуации. Определящо е кармичния товар и енергийния баланс на човек.
Силата и значението на късмета е осъзната още при първите опити за лов в каменната епоха. Инстинктите за оцеляване създали множество начини да се привлече неговата сила при тези занимания, както и в по-късно време във всеки един от аспектите на живота.
В нашата страна, се вярва, че късмета е даден от Бога, предопределен и написан върху челото на човека. Освен всичко тази сила пази от болести и злополуки, спомага за излекуването на вече съществуващи и съхранява здравето.
За да привлекат и усилят късмета си, хората са носили талисмании амулети. Особено подходящи за привличане на късмет са били разковничето (тайната билка, за която се казва, че е способна да отключи всяка врата и да покаже заровено имане) и
розов корен от перуника.Също така, подкова и детелина, кожа от мечка или лъв,талисман от изсушен прилеп, отвара за разваляне на магии, идивидуален дистанционен ритуал и талисмани. За целта се свържете
с нас чрез дадените в контакти или на тел 0878589407

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010