Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Комбиниран талисман за привличането на пари, успех в бизнеса и любов с хербаризирани самодивски магически билки

Талисман - ключодържател за любов и пари, специално наречен с тайни български билки и омайно биле. За привличане на пари, много и удачни сделки, за финансов успех, а втория за сила в любовта, страст и вярност..

Домашен Иконостас направен от Цяло истинско Щраусово Яйце

Уникален талисман за богаство и просперитет в дома.

Отвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, имане

Отвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, имане, търговия, продажба на собствена продукция, бизнес, умножаване на пари, хазартни игри, привличане на клиентела и всичко свързано с пари и печалба.

Карма и Съдба

Съдба и кармаСпоред народната вяра съдбата на човек е написана на челото от орисниците, когато се е родило детето. Като това което е написано от тях не може да отмени. Но, не всичко от съдбата е написано, част от нея се определя от постъпките на човека и от така наречените съдбовни периоди. Понякога съдбата дава повече шансове, от колкото ние имаме възможност към момента да реализираме, тогава магическите талисмани и помагат да постигнем, онова, което без тях няма как да постигнем. Живота е колело, подобно на това на чекръка и то има падове и върхове. Според това, дали си в добър или лош период от живота си ти се случват добри или лоши събития.
Това са така наречените ниска съдбовна линия и висока съдбовна линия. Когато човек е в ниска съдбовна линия, нещата му вървят трудно, има много пречки и проблеми. Енергийното му поле е в своята ин фаза, неговата цел е запазване на това, което е постигнато до сега и изчакване. В този период не се препоръчват сериозни промени, започване на нови начинания. Добре е човек да преосмисли своите действия до сега, да види къде са му грешките. Това е моментът, когато човек е пред изпитания. Освобождаването от стари и грешни модели на решаване на проблеми е най-добре да стане случи. Това е период на изчакване. Лесно ще го познаете и по това, което ви се показва на карти или оракул. Важно е да се знае, че ако този период продължи твърде дълго е нужно човек да потърси ясновидец да провери, дали не се касае за нещо друго. Нужно е подсилване на
късмета с талисмани,за да може човек да постига желанията си. Да се предпазва от бедите, които обикновено го навестяват тогава. Да се взема мерки, за да не го хванат в този период, защото тогава и слаби магии могат да навредят много по-силно. За подсилване на късмета може да се използва и специална комбинация от талисман за късмет, разковниче и отвара за разваляне на магии,за която очаквайте скоро информация.
Висока линия на съдбата е периодът на възход, на реализиране на плановете. Енергийно човек е в ян фаза, човек се чувства жизнен, има възможност да постигне всичко, случват му хубави неща. Всичко върви лесно и някак по- добре, от колкото човек очаква. В този период с подходящите талисмани може да постига, дори онези неща, които му се струват невъзможни. Много подходящо е носенето на разковниче, което отваря всякакви възможности. Този период е важно да довършва всичките си начинания, защото след това идвайки ниския период, нещата има опасност да се провалят. Важно е да прави повече услуги за има на кой да разчита, когато има нужда. Да си създава полезни контакти. Изпускането на съдбовния шанс, може да се окаже не само неприятно, но и пагубно за последващият ни период.
При път или емиграция е добре, човек да има талисман за пътуване, за да се избегне енергийния сблъсък, който води много често до сривове. Ефекта от този сблъсък, много често прилича на магията. Води до проблеми, не вървеж, проваляне на плановете и промяна в комуникацията с другите. Важно е да се знае, че това с времето се променя съдбовната линия и може да доведе до множество проблеми.
Познаването на тези закони на съдбата помага човек да преодолее трудностите в бъдеще и да постигне по-голям успех.

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010