Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Комбиниран талисман за привличането на пари, успех в бизнеса и любов с хербаризирани самодивски магически билки

Талисман - ключодържател за любов и пари, специално наречен с тайни български билки и омайно биле. За привличане на пари, много и удачни сделки, за финансов успех, а втория за сила в любовта, страст и вярност..

За благополучие в дома - глиненно съдче

Според вярванията
привлича благополучие, берекет, разбиратество, успехи и позитивни енергии в
дома. Укрепва семейните отношения.

Силен талисман за събиране на семейство или разделени влюбени


Помага за възстановяването на
любовта и сексуалното привличане между партньорите. Предназначен е за събиране, а не за нова любов. Действа там където страстта и любовта са започнали да гаснат, като възстановява добрите отношения

Бяла магия с прилеп, носи пари, богаство и просперитет


Направи Бяла магия с прилеп за пари>>>

В предишните две статии ( за бялата любовна магия с прилеп и прилепова магия за късмет ) ви представих бялата магия с това магическо същество, толкова описвана, че то самото днес е едно от символите на магията. Не по-малка е силата на магията с прилеп при заклинания и ритуали за пари, бизнес просперитет и богатство. В този случай се използва пак парченце и вода от прилеп и волски език. Комбинацията се използва за прилепва клиенти и пари като, както над прилепа, така и над парченцето волски език се казват някой заклинания.
След това, парчето от животното се държи в портмоне или портфейл заедно с определена банкнота. Талисмана за пари за разлика от него, се дърви в чанта или портфеил, като изискването е да на се допирА ДО ПАРИ. Същевременно изисква да се използват даденото заклинание и водата в продължение на три седмици, като правило е, че с времето се натрупва допълнително сила.
Бяла магия с прилеп за пари, богаство и бизнес успех - комплектМагията за пари и богатство по принцип е страшно търсена и същевременно пораждаща множество полемики, дали е редна, и ако наистина я има, защо този който я предлага, не забогатее сам. Тук си мисля, че преди всичко е мястото да изясня няколко неща по-този въпрос.  
Първо магията за богатство не е грях, не черна магия само по себе си. Разбира се има и черни магии за богатство, но също така има много магии, които са бели, част от тях сме ви представили или ще ви представим тук в нашият сайт.
Второ магията за богатство, не действа както по приказките и анимационните филмчета да материализира пари, а  създава шансове за изкарването им или спечелването им, като привлича работа и късмет. За хората с сериозен бизнес привлича шансове за по-добри сделки, повече и по-платежоспособни клиенти. В нашият сайт има много силни талисмани за пари, които трябва да спомена тук: Безстеблена решетка, волски език,


талисман за пари, рамка с хербаризирани билки, „Омане дай пари”.
При всички положения, ако искате да има силен успех е добре да се комбинират няколко талисмана и тази магия. Това може да стане само от опитен магьосник и чародей, който да свърже на енергийно ниво всички талисмани и тяхно въздействие и да направи истинска силна магия за бизнес успех или за пари тогава ефекта разбира се, ще е многократно по-силен. В този контекст ще опиша и един случай от практиката ни, който да опише ситуацията. Много пъти проблемите в бизнеса се дължат на магия или негативна енергия, но не винаги е така, наш клиент беше собственик на махана, на който бизнеса не вървеше вече около година и половина и той беше на ръба на нервна криза защото, просто казано беше на косъм от фалит. След като се направи ясновидска консултация се оказа, че просто в случая няма магия, а поредица от погрешни действия в неблагоприятен съдбовно период го бяха поставили в цялата тази неприятна ситуация.
В този случай ние отново използвахме първо отвара за разваляне на магии, но с функцията да изчисти пречките и даде шанс на талисманите и ритуалите, които направихме да дадат пълен ефект. Въпреки, че не е споменато в описанието на отварата, отварата за разваляне на магии премахва и пречки и натрупани различни негативни енергии, злоба, завист и т.н. Всички тези енергии в някой случаи могат да блокират и да отслабят първоначалния ефект на талисманите и ритуалите, а в случая  клиента се нуждаеше от бърз ефект, който да се почувства до няколко седмици, защото иначе много трудно щеше да си спаси бизнеса. След това се му пратихме нужните талисмани, както и магията с прилеп за пари.
Магията с прилепа, той трябваше да прави всеки ден за да има достатъчно натрупване и резултат за краткия срок в който трябваше да действаме.  Разбира се, успяхме да спасим бизнеса му, но не затова разказвам тази история, човекът беше много усърден в спазването на ритуалите и всеки ден, а дори по-скоро по няколко пъти дневно си искаше от талисманите и правеше заклинанията. След три месеца и половина, той не само беше успял да се справи с бизнес кризата си, но понеже вече беше в съдбовно благоприятен период той се беше запознал с чуждестранен предприемач и да развие бизнеса си и да започне постъпки за закупуване на ново по-голямо заведение. Пак казвам, че не следва да се приема, че при всеки случай резултата ще е веднага или с магическа пръчица, ефекта зависи от това, в какъв период се намирате, от ситуацията която трябва да се реши и от някой астрологически и номерологически предпоставки, но като цяло магията с прилеп винаги има ефект и той е, точно толкова силен, колкото е нужно в момента, дори човек да не може да разбере това.

Още за бялата магия с прилеп-За любов
Още за талисмана от прилеп

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010