Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Билките чрез пророческите си способности „виждат“ проблемите на стопанина си и отварят късмета и възможностите там където е необходимо.

За благополучие в дома - глиненно съдче

Според вярванията
привлича благополучие, берекет, разбиратество, успехи и позитивни енергии в
дома. Укрепва семейните отношения.

Бяла магия с прилеп за любов

Уникално силни древни магически ритуали, които се извършват за привличане на любов, на конкретен човек, за събиране на разделени двойки, привличане на любов, избягване на самотата, възможност човек да се радва на уваженито и признанието на другите.
За повече информация прочететеТук

Бели Магии с прилеп носят любов


Направи магия с прилеп>>

Магията за любов и любовната магия са един от най-сериозните и сложни морално етични въпроси, поне що се отнася до бялата магия.  Затова преди да пристъпим към едно по детайлно запознаване с бялата любовна магия, трябва да направим едно важно разграничение. А именно, между бялата и черната любовна магия - границата е свободната воля на обекта на нашата любов. Тоест, ако се направи бяла любовна магия, наричана и магия за любов, тя привлича любов, шанс за връзка и премахва пречките пред развитие на връзката, но не заробва човека.
Обратно, черната любовна магия е заробваща -Завързваща човека, заклинанията много често са да е ни жив, ни умрял, докато не се покори на волята на магьосника. Този вид магия вреди на човека, може да го поболее или да доведе дори до смърта му и не се препоръчва да се използва, да не говорим, че тези черни изкуства дават и много обратни ефекти, дори малко да се обърка магията или дори мислите по време на ритуала, с ужасни последици


Да се върнем на бялата магия, разбира се една от силните любовни магии е тази с прилеп и може би, за нея има най-много описания. Започвайки се от определено парченце от крилото, което се стрива и се слага в яденето и се стигне до популярното вярване, от етнографската литература, че крило от прилеп носено в себе си привлича
шанс за влюбване, любов и женитба
. Наистина някой от тези неща са верни, други не, но
както по-горе казах, за всички най-основното е да се ползва предварително
обаяно и наречено с конкретни заклинания прилепче.
От това, което ни е предавано като знания, обаче истински
мощните магии за любов се правят при комбинацията на талисман за любов, прилеп и вода
от прилеп.
Тази комбинация до сега съм използвал многократно в пратката си и е давала прекрасни резултати. Спомням си една ситуация, която беше много трудна, това беше жена около 35 год. На която, не и вървеше в любовта, през последните десет години не беше имала връзка по продължителна от 2-3 месеца. Нещата бяха много трудни, върху нея имаше направена и силна магия за връзване на любовта. Тя беше се запознала с един мъж чрез някаква позната нейна в чужбина и беше имала само една среща с него, но подържаха контакт по телефон. Поради наличната магия, този контакт от шест месеца беше довел само до три нови опита да се видят, всеки от които завършил с скандал и прекъсване на комуникацията за няколко дни. Свързала се беше с нас, чрез нейна позната. Първото, което се наложи веднага да се направи е да се развали магията и да се даде отвара за любов за да се отвори любовния късмет. Още на втората - третата седмица тяхната комуникация се беше подобрила. Но при нареждането на карти се показа, че нещата са малко по-сложни от една страна магията вече беше изкривила малко линията на съдбата им и те нямаше много лесно да могат да се съберат и от друга страна връзката и беше кармична.Кармичната връзка е понятие, което много често се използва от врачки и магове, като не винаги става ясно на хората какво точно значи това. Кармичните връзки са връзки, които са предначертани съдбовно на човек с цел да научи някакъв урок или да изживее някакви важни емоции с някой друг. Като такива от една страна те са трудни и много често привличат негативни енергии и същевременно, ако не се развият добре, те могат да доведат до блокажи по линията на любовта, и дори до липса на късмет в любовта и много други неща. Някога бабите са ги определяли като съдбовни връзки. Това са и много важни „вододели” в линията на съдбата на един човек и много често те разделят пътя на такъв изпълнен с късмет, успех и щастие от самотен, нещастен и изпълнен с провали. Но, да се върнем към моята клиентка, това положение налагаше да се направи бяла магия за любов и ние с колегите решихме, че е най-добре да е с прилеп, тъй като неговата магия е много мощна и силна. Приготвихме на жената вода от прилеп, с определените заклинания и баилки, парченце от прилеп и и дадохме разковниче, като към тях дословно и точно и казахме, кое къде да носи, и какви баилки трябва да казва на парченцето прилеп.

Няколко седмици след това, тя се обади, че той си е взел отпуска и се обадил, че пътува за България. След около година и половина се ожениха. Разбира се трябва да се каже, че магията с прилеп не винаги има такъв светкавичен резултат и че, в случая бяха комбинирани и някой други магически средства сред които на първо място отвара за любов.

 
 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010