Здравейте, добре дошли в нашият сайт!

 Той има за цел да Ви запознае с многобройните магически ритуали, талисмани, амулети за предпазване от зло и за привличане на здраве, късмет, любов, благополучие и щастие

от българската народна традиция но също така и от древната Обеа Вуду . Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне с разрешаването на различни житейски проблеми, чрез използването на тези тайни знания с години събирани от цяла България и не само. Много от нещата, които Ви предлагаме са изключително редки и истински. Те са събирани преди 30-40 и повече години от истински магьосници и врачки, предавали ни ги за да се запазят от унищожение от тогавашния комунистически режим, други рецепти сме получили като наследство от нашите баби и дядовци. Нищо от тях не е променено или измислено в последствие от нас. Някой от рецептите и баилките са от езически времена, като всички неща са старателно проверявани в върху самите себе си, а текстовете и рецептите сверявани с различни етнографски източници. В нашите талисмани се съдържат и някой тайнствени магически растения, които са ни предавани от нашите учители семена, и са напълно истински, сред тях са Разковничето, Бял Оман, Залист, Волски Език, Четирилистно разковниче (Marsilea Quadrifolia), както и ритуално събирани крило от изсушен прилеп, кожа от лъв, кожа от мечка и др…

Всички наши продукти и услуги могат да се получават и в ЧУЖБИНА, като за целта е нужно да се свържете на GSM (между 19 и 22ч. през работните дни и от 10 до 20 през уикенда) и да се разберем как да се случи това.

Безплатнo ясновидство – консултация за един въпрос се прави мейл при дадени коректно данни (малко име, ден, месец и година на раждане и малкото име на майката) и според преценката на експерта.

Като, за да получите консултация е нужно малкото ви име, датата на раждане и ясен, конкретен въпрос.В раздел „Амулети и талисмани“ можете да видите и да си поръчате предлаганите от нас оригинални Български магически талисмани изработени според правилата и ритуалите на Българското народно магьосничество.

В раздел „Информация“ следете за новини около предлаганите продукти, промоции и магически програми, както и появата на уникални Български народни магически талисмани!

В  „Споделено с нас“ можете да прочетете някой от писма, които получаваме от хората на, които помагаме.
Надяваме се, че дадената от нас информация ще ви бъде полезна!

Благодарим, че ни посетихте!

С етикети ,,,,,,,

Вашият коментар

Translate »