Уроки

Преди да ви запозная с различните видове негативни влияния, които се срещат по нашите земи, трябва да кажа, че освен негативни влияния има и множество силни магически практики, насочени към добро, късмет, берекет и др. В една следваща статия ще ви запознаем и с тях, за сега тъй като у нас все повече се шири диагноза „магия”, ще ви насочим към някой от негативните влияния с които се бърка магията, както и с характеристиките на самата черна магия и видовете и.

Смята се, че хората със сини очи имат способността да урочасват. Това не е вярно! Урочасването не зависи от цвета на очите, а от емоционалната нагласа и умението да се концентрира енергия. Получава се най-често, когато някой завиди зарадвал се е не чистосърдечно или е погледнал с възхищение и злоба. Трябва да се знае, че не само лоши хора могат да урочасват.  Много добри и мирни хора със силен поглед, могат също без да искат да напакостят. Разбира се не всяко физическо неразположение, здравословен проблем или лошо настроение следва да се обясняват с уроки, но те могат и да бъдат тяхно следствие. Висока температура, силно главоболие, дори обрив, могат да бъдат част от симптомите появили се без логично обясние при наличие на лоши очи. Децата са най- силно уязвими от урочасване, поради.  Детето става неспокойно, започва да не спи, да плаче, да се страхува, често боледува. Особено важно е, когато влизате при малко бебе да спазвате някой принципни:
1/Не дръжте чуждо бебе дълго в прегрътките си, колкото и да ви е приятно. Защото така без да искате смучете от жизнената му енергия.
2/ При влизане за пръв път при него, откъснете конче от дрехата си и го сложете близо до него. Това ще отведе нег. енергия в конеца, не към бебето.
3/ Добре е да се плюне три пъти и да се каже „Пу, П уПу, да не ти е уроки”  преди да се изкаже възхищение.

При възрастен човек уроки, предизвикват неоправдана уплаха, тъпа болка в главата, очите сълзят и се чувства необичайно напрежение в тях.При по- сериозните случаи се появява притъпеност на мисловния процес, общо усещане за физическа немощ.
Тъй като урочасването е едно от най- често срещаните негативни вмешателства, то и народа ни е създал редица техники за тяхното откриване и отстраняване.
Премахват се чрез баене на вода; брашно;  гасене на въглен; както и много др…
Специфика на уроки е, че обикновено поразените хора са с естествено слаба аура. Веднъж отключил се процеса на урочасване, той започва да се повтаря многократно и именно това създава сериозните проблеми. За това се препоръчва носенето на амулет, който да отбива погледа от човека.
Амулети предпазващи от уроки -розетки от пера, конски мъниста, турски талисмани с очи и планински кристал, червен конец и плод от конски кестен.

С етикети ,,,,,,
Translate »