Съдба и карма


Според народната вяра съдбата на човек е написана на челото от орисниците, когато се е родило детето. Като това което е написано от тях не може да отмени. Но, не всичко от съдбата е написано, част от нея се определя от постъпките на човека и от така наречените съдбовни периоди. Понякога съдбата дава повече шансове, от колкото ние имаме възможност към момента да реализираме, тогава магическите талисмани и помагат да постигнем, онова, което без тях няма как да постигнем. Живота е колело, подобно на това на чекръка и то има падове и върхове. Според това, дали си в добър или лош период от живота си ти се случват повече добри или лоши събития.
Когато човек е в лош период, нещата му вървят трудно, има много пречки и проблеми. Енергийното му поле е в своята ин фаза, неговата цел е запазване на това, което е постигнато до сега и изчакване. В този период не се препоръчват сериозни промени, започване на нови начинания. Добре е човек да преосмисли своите действия до сега, да види къде са му грешките. Това е моментът, когато човек е пред изпитания. Освобождаването от стари и грешни модели на решаване на проблеми е най-добре да стане случи. Това е период на изчакване. Лесно ще го познаете и по това, което ви се показва на карти или оракул. Важно е да се знае, че ако този период продължи твърде дълго е нужно човек да потърси ясновидец да провери, дали не се касае за нещо друго. Нужно е подсилване на късмета с талисмани,за да може човек да постига желанията си. Да се предпазва от бедите, които обикновено го навестяват тогава. Да се взема мерки, за да не го хванат в този период, защото тогава и слаби магии могат да навредят много по-силно. За подсилване на късмета може да се използва и специална комбинация от талисман за късметразковниче и отвара за разваляне на магии,за която очаквайте скоро информация.
Добрите периоди на съдбата носят възход и реализиране на плановете. Енергийно човек е в ян фаза, човек се чувства жизнен, има възможност да постигне всичко, случват му хубави неща. Всичко върви лесно и някак по- добре, от колкото човек очаква. В този период с подходящите талисмани може да постига, дори онези неща, които му се струват невъзможни. Много подходящо е носенето на разковниче, което отваря всякакви възможности. Този период е важно да довършва всичките си начинания, защото след това идвайки ниския период, нещата има опасност да се провалят. Важно е да прави повече услуги за има на кой да разчита, когато има нужда. Да си създава полезни контакти. Изпускането на съдбовния шанс, може да се окаже не само неприятно, но и пагубно за последващият ни период.
При път или емиграция е добре, човек да има талисман за пътуване, за да се избегне енергийния сблъсък, който води много често до сривове. Ефекта от този сблъсък, много често прилича на магията. Води до проблеми, не вървеж, проваляне на плановете и промяна в комуникацията с другите. Важно е да се знае, че това с времето се променя съдбовната линия и може да доведе до множество проблеми.
Познаването на тези закони на съдбата помага човек да преодолее трудностите в бъдеще и да постигне по-голям успех.

снимки: http://home.bt.com/lifestyle/wellbeing/4-ways-to-make-your-own-luck-11363993632174

https://www.patreon.com/

С етикети ,,,,,
Translate »