Късмет се връща

Отключване на късмет >>

Всичко започва от нищото, в един ден нещата изведнъж се променят, проблеми на работа, семейството не върви. В началото, човек се успокоява, че това е лош момент; преуморен е; всичко си е по старо му; да, но лошото не свършва.

На против сякаш все по-зле става. Или друг сценарий: нищо катастрофално не се случва, сякаш всичко е заспало спокойно, просто бавно нещата се разпадат, някак няма любов, няма работа. ( За основните симптоми при негативно вличние прочетете още тук, а за видовете негативни влияния и магии прочетете повече тук) Звучи познато предполагам, ако не сте го преживели лично, то няма как да нямате познат, който да не се оплаква, че сякаш няма късмет, че хубавите неща го заобикалят или тъкмо да се случат… и изчезват без следа. Всичко това се дължи на късмета, както и онези мечтани моменти на бленуваната 6-ца от тотото, случайната среща с Човека с главно „Ч“ или шеф на добра компания във вашия ресор, предлагащ място с по-висока заплата.
Все неща свързани с късмета.

Думата „късмет“ произлиза от арабски и означава предопределеното от съдбата, но днес носи една друга стойност. Тя е способността на човек да привлече към себе си онези обстоятелства, които са най-благоприятни за развитието на живота му.Той е движещата сила на колелото на съдбата и я предопределя. От енергийна гледна точка това е способността на човешката аура да вибрира на ментално и по-високите нива с постоянна силна честота, за да привлича позитивните емоции и ситуации. Определящо е кармичния товар и енергийния баланс на човек. Силата и значението на късмета е осъзната още при първите опити за лов в каменната епоха. Инстинктите за оцеляване създали множество начини да се привлече неговата сила при тези занимания, както и в по-късно време във всеки един от аспектите на живота.В нашата страна, се вярва, че късмета е даден от Бога, предопределен и написан върху челото на човека. Освен всичко тази сила пази от болести и злополуки, спомага за излекуването на вече съществуващи и съхранява здравето.
За да привлекат и усилят късмета си, хората са носили талисмани и амулети от древни времена В тези случаи е подходящо преди всичко първо да се направи гадаене и консултация с духовете, след което да се приготви нужното – това може да е специална духовна баня за отваряне на пътя, талисман разковниче(тайната билка, за която се казва, че е способна да отключи всяка врата и да покаже заровено имане) или друг идивидуален дистанционен ритуал. За целта се свържете с нас чрез дадените в контакти или на тел 0878589407

С етикети ,,,,,,,,,
Translate »