За мен

БОЯН СТАНЕВ

Предлага и практикува българска народна магия, като съобразно случая понякога предлага индивидуално различни Обеа вуду ритуали и арабски заклинания с джинове. Благодаря на проф. Еуган Балард, който ме обучава в афро-американски конго духовни и магически практики.

E-mail: realmagick@dir.bg
Skype: charm-bg

GSM: +359878589407

(в делнични дни, след 18ч, по всяко време събота и неделя)

Всички талисмани и ритуали могат да се ползват както в пределите на България, така и извън страната, като за целта е нужно да се свържете на е-маил, skype или GSM и да се разберем как да се случи това.

 

Безплатно ясновидство по e-mail или Facebook  на един конкретен въпрос при дадени коректно данни (вашето малко име, малко име на майка ви и ден, месец и година на раждане и малко име на дру човек, снимки в лице.  След получаване на отговора, моля данните веднага се изтриват и те няма и не се ползват за нищо друго. Не се отговаря на неясни въпроси, както и такива за здраве и бременност. Предлаганите отговори са само за  хора над 18 год.

Допълнителен въпрос, както и по общ такъв или прогноза за конкретна ситуация, може да се извърши като за всеки въпрос се дарява на сумата от минимум 10 лв. Конкретният въпрос, който ще бъде отговорен с повече детайли, като в зависимост може да включва карти Ленорманд, Таро, Арабско гадаене Илм ал Рами, един от най-точните и дълбоко почитани методи за гадаене в почти цял свят или Худу гадаене с кости. Гаданието се провежда в подходящ час и включва свещ, благовония подходящи за целта на въпросите.

 
 

 

 

 Предлаганите талисмани и ритуали са форма на ритуална молба за подкрепа от духовете и силите на природата, поради което те ще привлекат, това, което в този момент е възможно най-добро, което не винаги съвпада с това, което вие желаете.

Translate »