Ако имате проблеми

Когато нещата не вървят и се съмнявате, че има външно въздействие, чрез дадения по-долу тест може да проверите. Ако няма външно въздействие, но искате да подсилите успеха или да постигнете нещо, което не можете, то ние Ви предлагаме консултации за подходящи традиционни ритуали и талисмани, които хората споделят, че помагат в тези ситуации.

Изчистване на негативно влияние

Наличието на негативни влияния лесно, се определя като прочетете долу
изброените основни симптоми и проверите дали и при вас един или няколко от тях
са проявени:

  • Намерили сте странен предмет пред вратата си, в дома или някъде другаде. Той може да е топка конци, яйца, парчета от мъртви животни, странни следи от течности или сухи цветя или восъци.
  • Провалят ли се сигурни на пръв поглед неща, без да съществува видима причина?
  • Неочаквани конфликти, без видима причина и някакво напрежение в отношенията с някой хора.
  • Поява на неясни здравословни проблеми, без ясна медицинска причина, особенно тези свурзани с нервна система- главоболие, напрежение, бесъние или натрапчиви кошмари, събуждане сякаш не сте спали, напрегнатост и изтощеност.
  • Чести негативни обрати в живота, и случване на множество на пръв поглед несвързани едно с друго негативни събития.
  • Провал в бизнес, работа, въпреки, че са положени нужните усилия.
  • Постоянно забавяне на дълго очаквани и планувани дела, поради различни ”случайни” събития.
  • Наличние на депресивност, усещане, че не сте в кожата си... сякаш всичко някакси странно се е променило...
  • Чуство на дискомфорт в дома или работното място.
  • Злополуки или дори кастрофи, скорошна странна смърт на близък или роднина.

Ако няколко от тези симптоми са се появили при вас, то трябва да знаете, че имате натрупване на негативна енергия или е налице насочено зловредно въздействие от типа на психоатаките и магиите.( За видовете магии и негативни влияния вижте повече тук )  Отчитайте, че с времето тези влияния рязко се влошават и водят до непоправими последици. Можете да си направите безплатна консултация за наличе на негативно влияние при нас, само с малкото име и датата на раждане, името на майка ви и конкретното оплакване.

Колкото и лесно да изглежда, неопитен човек, без необходимата подготовка не може да премахне подобни външни намеси. По-голяма е веротността да си навреди още повече и дори да разруши вероятността да му се помогне. Макар и силно оръжие, позитивното мислене, не винаги помага. Църковните ритуали могат да облекчат симптомите на намесата, но не и да я премахнат, защото тя е на енергийно ниво.

Един от най-точните и добри методи на установяване на това, каква спиритуална и енергийна практика е нужна за премахване на негативните блокажи над човек е консултацията с духовете. Духовете закрилници на човека и неговите близки дават ясни насоки, какво и как може или не да се промени, като в този случай ритуалите са съобразени с проблемите и нуждите на конкретния човек. След години изследвания открих и прилагам стар африкански методи за консултация с духовете на предците, чрез който ясно се определя какво е нужно да се направи във вашата ситуация.

 

С етикети ,,,,
Translate »