Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси. Един от силните предпазващи талисмани, който връща клетвите и клеветите към този който ги е казал. Предназначен е за тези, които са подложени постоянно или периодически на злословия и доноси.

Корен от водна лилия

Силен талисман за привличане на пари, успехи в хазарта и
лотарията. Носи се при важна среща, съдебен процес и в други важни моменти.
Действа за
събиране на разделени двойки и пази от изневяра.
 

Талисман Четирилистно разковниче

(Marsilea quadrifolia)
Носи щастие, късмет, богатство, успех във всичко и помага за изпълненито на
съкровени желания
. действието му е несравнимо по-силно от това на обикновената четирилистна детелина и с времето не намалява.

Обеа Вуду магия

Обеа е една от най-тайнствените и силни магии в света, не случайно тя е забранена за практикуване в Ямайка, Тринидад и Тубаго и наказанието е смърт. Обеа се нарича практиката на Оби, което означава сила, силата на природата Обеа за разлика от Вуду не е религия а магическат практика, която използва всякакви магически сили - вуду, арабски джинове и заклинания, кабалистични печати и талисмани, индийски и индиански магически практики обединени от работата с духове на природата и предците и работа с различни светци и специални текстове от Библията. Както останалите така наречени "вуду" магии - Обеа е ориентирани към събуждането на силите на местните билки и корени и комбинирането им с различни масла и "тайнствени билки" които правят смесите и ритуалите много силни. Табуто над Обеа е толкова силно, че няма почти никакви книги за тези магически ритуали.

Ето какво споделиха клиенти, които ползваха магическите практики на Обеа Вуду:

Чувствах, че живота ми се разпада , всичко започна много бързо съпругът ми съобщи, че иска развод. И знаете как е едно зло, не идва само , по-късно същия месец се случи второ - работе като продавачка в магазин за цветя, случи се така, че загубих и работата си, шефа ме уволни без обяснение, без причина - нищо. Един месец преди това намекваше за повишение на заплатата и изведнъж един ден дойде и ми каза, от утре няма да работиш тук, така без предизвестие. От стреса се поболях, децата ми имаха проблеми в училище, беше много тежък период. Имаь, чувсвтото, че съм в някакъв кошмар и не знам как да се събудя от него.
Една вечер говорейки с приятелка тя ми каза, че наскоро е говорила по телефон с магьосник консултирал я безплатно и и познал доста неща. Опитай каза, тя човека е отзивчив, може би ще ти каже какво да направиш. Пазих листа с името и телефона седмица, нямах намерение да се обадя, но нямах и сили да го хвърля. Като цяло никога не съм ходила по врачки и магьосници, смятах това за наивно и глупаво. При поредният проблем в къщи, реших да се обадя. Човека наистина беше вежлив, но ми каза, че съм имала магия и е нужно да се махне.
Е честно, викам си, да бе да... Магия, за толкова ли тъпа ме взима, всички това казват имаш магия, за да ти вземат само парите и после ... Айдее... Мина още седмица, мъжа ми вече бе наел адвокат, аз нямах пари за адвокат, децата бяха изпратени при майка ми, защото нямах достатъчно пари да се грижа за тях, всичко пропадаше. Ходех от офис на офис да търся работа, но нямаше.. Успех. Бях отчаяна и все пак реших да опитам да направя това, което каза човека. Резултата при мен беше на два пъти, след като премахнахме магията, която се оказа от жена, която искала мъжа ми от работата му. Нещата станаха по поносими проблемите спряха да се насъбират а и бързо намерих работа, обадиха ми се от едно от местата, където преди ми бяха отказали.
След това, започнахме да се опитваме да оправим семейството ми, беше трудно, имах контакт с мъжа ми и това помогна, той все по често оставаше в къщи, започна да говори, че е сгрешил, после се разкайваше и всичко свърши. До сега си нося някой талисмани и билкови магически масла, за да пазя семейството си от повторни посегателства.


.......................................................................

Започнах връзка с момче от моя град, той много ми харесваше, затова посетих местен ходжа, който направи заклиание, което да закопая на гробище. Този ден, явно съм направила грешка запонах да страдам от полтъргайсни явления в дома ми, нищо не можеше да ги махне. Повикахме жена, която да извади уж магията, но нещата не се подобриха, напротив, запона да ми се тресе леглото и да имам странни усещания, същото стана и всички в дома. Беше ужасно, опитахме какво ли не, но в най-добрия случай нещата нямаха ефект. Ползвах билки за кадене подготвени от Боян Станев, чрез Обеа Вуду както и някой магически бани. Нещата започнаха да се подобряват, почти изчезнаха усещанията в главата, срещам се пак с момчето което харесвам и вече няма духове у дома.

........................................................................

Живея в друга държава, гаджето ми е от друг етнос и неговите роднини не ме харесват. Наскоро след пътуване до България той се промени, каза, че се мести от общия ни дом. Бях много объркана и търсих в интернет за помощ. Случайно попаднах на сайт с обява за Вуду Обеах талисмани, реших че мога да опитам. Когато говорих с вас, вие ми казахте, че няма как да стане само с талисман и че са нужни някой ритуали, включително Меден обеа буркан. Това ми звучеше като от друга планета, но се съгласих и поръчх да направите нещата, от своя страна направих ритуалите, които ме насочихте. Седмица, след като започнаха нещата, той се изнесе бях много изплашена и нещастна. Следмица и половина след като направих каквото ми казахте, той се върна сега отношенията ни са много по-добри от преди. От сърце ви благодаря! Бог да ви Благослови!

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010