Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

„Разковниче, помогни, моето желание ....... изпълни!”

 Веднъж на десетина години разковничето
прави много големи листа от които може да се искат различни неща.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси. Един от силните предпазващи талисмани, който връща клетвите и клеветите към този който ги е казал. Предназначен е за тези, които са подложени постоянно или периодически на злословия и доноси.

Силен талисман за събиране на семейство или разделени влюбени


Помага за възстановяването на
любовта и сексуалното привличане между партньорите. Предназначен е за събиране, а не за нова любов. Действа там където страстта и любовта са започнали да гаснат, като възстановява добрите отношения

Преди да си купите талисман трябва да знаете:

1.Всички продукти са направени според старите Български народни магически вярвания и ритуали. Силата на талисманите не зависи от количеството на билките, а от начина на изработка на талисмана и съда, в който са поставени. Талисманите са в различни опаковки–торбички, шишенца, гърненца и др., растенията в стъклен съд по-дълго се запазват и действат по-дълготрайно от тези в платнена торбичка. А оставените в глинен съд имат най-мощно и дълготрайно въздействие.

2.Всички редки и защитени растителни видове, които се ползват в талисманите при нас се отглеждат в домашни условия с много внимание и обич.

За изработката на талисманите от
животински части не са унищожени тези редки животински видове. Ползвани са кожи на починали от естествена смърт животни, както и за да не се убиват прилепи практикуваме събирането от пещери през определен период на зимата наскоро умрели прилепи, които с тайни български ритуали се превръщат в по-силен талисман от този, ако бъде заклан жив.

3. Препоръчително е преди да се вземе какъвто и да е талисман, да се ползва отвара за изчистване на нег.влияния и разваляне на магии.Понеже при наличие на негативно влияние талисмана няма да действа. По тази причина, ако до три седмици след купуването му няма осезателен ефект потърсете специалист за премахване на злото, което ви е направено.

4.Талисманите се ползват точно според упътването към тях. Не трябва да се хвърлят на боклук или сметище, защото следващите няма да действат. Ако мислите, че трябва да смените талисмана, стария се пуска в река или изгаря. В зависимост от енергийното поле и вида на талисмана може да действа непрекъснато(например отделните растения и парчета от животни) или с ударна сила, но временно-торбички до година и половина; шишенца до 3год. и гърненца до 5год.

5. Ако талисмана по някакъв начин бъде отворен или счупен, неговото действие спира. Ако се счупи случайно или се разпадне това значи, че талисмана е поел негативно влияние, спрял го е за момента и се е унищожил. Съберете частите му и ги пуснете в река, (в никакъв случай на боклук) и трябва да се потърси незабавно помощ за премахването на влиянието.

6. Действието на всички талисмани и отвари не нарушава ничия свободна воля, а чрез магичската сила на това, от което са направени премахват съществуващи пречки и дават шанс да се постигне желаното.

7. От никой талисман не трябва да се иска нещо лошо за друг човек, защото престават да действат. Задействането на талисман, както и на всички останали ритуали, включа специален откуп. Тук важи принципът: „Когато човек дава Бог хилядократно му въздава, но за да бъде приета жертвата трябва да е дадена от сърце“ Самите пари или жертвата представляват материален субстрат, осигуряващ движението на енергията. От голямо значение е и дали са дадени от сърце. Една жертва не би била истинска, ако човека наистина не се лишава от нещо стойностно, и не я дава с вяра и желание. Тази размяна съответства на законите на физиката и по-точно принципа за действието и противодействието. Неспазването често обезсилва магията. Затова е възможно и да не се получи никакъв резултат или да е много слаб.

8. Талисманите които изработваме имат много силна енергия и не трябва да се носят на голо до тялото, а според инструкциите в чанта, портмоне, нощно шкафче, бюро и т.н.

9.Талисман не се краде, защото не действа, а в някои случаи дава обратен резултат.Дори да е купен за подарък винаги се заплаща макар и символично от този на когото се подарява, както се „заплаща”сапун, ножи
др.


10. Ако се комбинират с други талисмани, те добиват изключителна мощ,
но това трябва да бъде направено от посветените и обучени за това, т.е.
от хората, които ги продават. Всички талисмани съдържат подбрани,
обаяни всяка една по отделно, подредени по определен ред и заредени
според тайните български магически обреди билки, аромати и др. добавки. Сред тях са Разковниче, бял Оман, Залист, Волски Език, Четирилистно разковниче (Marsilea Quadrifolia), Демир бозан, Безстеблена решетка, Розов Перунов корен, Крило от прилеп

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010