Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Отвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, имане

Отвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, имане, търговия, продажба на собствена продукция, бизнес, умножаване на пари, хазартни игри, привличане на клиентела и всичко свързано с пари и печалба.

Мощен комбиниран талисман за здраве и късмет от самодивски магически хербаризирани билки

Мощен комбиниран талисман за здраве и късмет, направен от самодивски магически хербаризирани билки. Това са два отделни талисмана, събрани за по-лесно носене в един ключодържател.

Магически талисман хербарии с омайни билки – магнит за сила в любовта, страст и вярност

Магически талисман хербарии с омайни билки – магнит за сила в любовта, страст и вярност. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Това е един от малкото талисмани, които предизвикват силна страст и вярност между партньорите.

Талисман за късмет,вървеж, сполука, против зло и уроки

35 лв.

В българската на-родната традиция конят е магическо животно, което е недосегаемо от злото, носи късмет и помага да ”върви” на човек в живота и да има успехи. Най мощен от множеството такива талисмани е този с подкова, кон, синьо конско манисто и четирилистно разковниче. Направата му е сложна, защото задължително включва нещата с които се работи макар и за няколко часа да бъдат вързани за оглавника и носени от истински кон. За него се вярва, че, ако се носи постоянно „впряга” всичката магическа сила на коня за късмет и успех и пази от зли помисли, доноси, уроки и завист. Смята се, че силата на конската подкова (дори и сувенирна) със стилизиран кон и четирилистно разковниче многократно усилва енергията на просперитета. Този талисман носи на собственика си успех, помага му да постигне целите си. Такъв талисман разпалва позитивна агресия, страст, сме-лост: Аз искам – значи мога и го правя. Освен това подковата привлича богатството, дава на притежателя си постоянно постъпление на парични средства. Много добре се комбинира: 1. За богатство: с Талисман за работа и пари, Магия за пари от сребърна паричка с прилеп, Талисман от билката „волски език“, Парче или цяло щраусово яйце, Отвара за пари и други талисмани свързани с богатство. 2. За късмет: с Талисман за късмет, Корен водна лилия, Розов Перунов корен, Парче или цяло щраусово яйце, Четирилистно разковниче, Разковниче и др., които помагат за късмет.

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010