Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Магически талисман хербарии с омайни билки – магнит за сила в любовта, страст и вярност

Магически талисман хербарии с омайни билки – магнит за сила в любовта, страст и вярност. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Това е един от малкото талисмани, които предизвикват силна страст и вярност между партньорите.

„Разковниче, помогни, моето желание ....... изпълни!”

 Веднъж на десетина години разковничето
прави много големи листа от които може да се искат различни неща.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси. Един от силните предпазващи талисмани, който връща клетвите и клеветите към този който ги е казал. Предназначен е за тези, които са подложени постоянно или периодически на злословия и доноси.

Талисман за късмет,вървеж, сполука, против зло и уроки

35 лв.

В българската на-родната традиция конят е магическо животно, което е недосегаемо от злото, носи късмет и помага да ”върви” на човек в живота и да има успехи. Най мощен от множеството такива талисмани е този с подкова, кон, синьо конско манисто и четирилистно разковниче. Направата му е сложна, защото задължително включва нещата с които се работи макар и за няколко часа да бъдат вързани за оглавника и носени от истински кон. За него се вярва, че, ако се носи постоянно „впряга” всичката магическа сила на коня за късмет и успех и пази от зли помисли, доноси, уроки и завист. Смята се, че силата на конската подкова (дори и сувенирна) със стилизиран кон и четирилистно разковниче многократно усилва енергията на просперитета. Този талисман носи на собственика си успех, помага му да постигне целите си. Такъв талисман разпалва позитивна агресия, страст, сме-лост: Аз искам – значи мога и го правя. Освен това подковата привлича богатството, дава на притежателя си постоянно постъпление на парични средства. Много добре се комбинира: 1. За богатство: с Талисман за работа и пари, Магия за пари от сребърна паричка с прилеп, Талисман от билката „волски език“, Парче или цяло щраусово яйце, Отвара за пари и други талисмани свързани с богатство. 2. За късмет: с Талисман за късмет, Корен водна лилия, Розов Перунов корен, Парче или цяло щраусово яйце, Четирилистно разковниче, Разковниче и др., които помагат за късмет.

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010