Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Комбиниран талисман за привличането на пари, успех в бизнеса и любов с хербаризирани самодивски магически билки

Талисман - ключодържател за любов и пари, специално наречен с тайни български билки и омайно биле. За привличане на пари, много и удачни сделки, за финансов успех, а втория за сила в любовта, страст и вярност..

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Билките чрез пророческите си способности „виждат“ проблемите на стопанина си и отварят късмета и възможностите там където е необходимо.

Талисман Безстеблена решетка

Прогонва злоба, завист и негативни енергии. Пази дома или офиса и привлича Божията Благодат и носи богаство, щастие и късмет.


Талисман за късмет,вървеж, сполука, против зло и уроки

35 лв.

В българската на-родната традиция конят е магическо животно, което е недосегаемо от злото, носи късмет и помага да ”върви” на човек в живота и да има успехи. Най мощен от множеството такива талисмани е този с подкова, кон, синьо конско манисто и четирилистно разковниче. Направата му е сложна, защото задължително включва нещата с които се работи макар и за няколко часа да бъдат вързани за оглавника и носени от истински кон. За него се вярва, че, ако се носи постоянно „впряга” всичката магическа сила на коня за късмет и успех и пази от зли помисли, доноси, уроки и завист. Смята се, че силата на конската подкова (дори и сувенирна) със стилизиран кон и четирилистно разковниче многократно усилва енергията на просперитета. Този талисман носи на собственика си успех, помага му да постигне целите си. Такъв талисман разпалва позитивна агресия, страст, сме-лост: Аз искам – значи мога и го правя. Освен това подковата привлича богатството, дава на притежателя си постоянно постъпление на парични средства. Много добре се комбинира: 1. За богатство: с Талисман за работа и пари, Магия за пари от сребърна паричка с прилеп, Талисман от билката „волски език“, Парче или цяло щраусово яйце, Отвара за пари и други талисмани свързани с богатство. 2. За късмет: с Талисман за късмет, Корен водна лилия, Розов Перунов корен, Парче или цяло щраусово яйце, Четирилистно разковниче, Разковниче и др., които помагат за късмет.

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010