Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Талисман за късмет,вървеж, сполука, против зло и уроки

Идеален талисман за годината на Коня, носи късмет и помага да ”върви” на човек в живота и да има успехи. Най мощен от множеството такива талисмани ...

Отвара за привличане на любов и женитба, отключване на заключен любовен късмет, за събиране на семейство или разделени влюбени


Отвара за разваляне на магии, уроки, проклятия, за прогонване на демони, зли духове, черни дихания

Мощна магическа отвара изготвена по древна рецепта премахва магии и всякакви негативни влияния. Отключва заключен късмет и прогоннва невървежа.
Цена: 90 лв

Талисман Безстеблена решетка

Според Народната магия и вярвания нейния огромен цвят  на острите си бодлички набожда и унищожава всяка зла мисъл, зложелателство, негативни енергии, черни желания и силиПази дома, магазина или офиса от зло, злоба, завист, лоши сили, от болести и лошотии. Привлича Божията благодат, носи на дома здраве, разбирателство, богатство, щастие и късмет. Това растение не губи магическите си сили и колкото по-дълго обитава даден дом, толкова по-силно го закриля. Поставя се така в дома или офиса, че който влезе най-напред погледа му да попадне върху решетката. Поставена в търговско помещение привлича клиенти спомага за преодоляване на конкуренцията Талисмана действа само за конкретно търговско помещение или жилище и хората, които се намират вътре, извън него тя няма действие. Съчетана е с лист от РАЗКОВНИЧЕ И ЕДНА ИЛИ ПОВЕЧЕ ГЛАВИ ЧЕСЪН , което я прави още по-мощен талисман, който дълги години ще пази дома или офиса. Силата не зависи от големината на цвета, а от начина по който е набран и обаян. Комбиниран с различни талисмани за пари ( рамка с хербарий, еделвайс, волски език, талисман за пари) има много по-силно бизнес действие. Съчетан с талисман за семейно разбирателство и гърненце за защита на дома действа много силно за семейно щастие, и против пречки в семейния живот.

На Коледа и Нова година решетката се сваля от стената и се поставя на празничната трапеза, там се прекадява  и  след настъпването на Новата година и благопожеланията се слага обратно на стената. Това се прави, за здраве, плодородие и богатство през идващата година. Внимание! Тъй като чесъна действа до една година трябва периодически да се смени, като старата глава се изгаря или хвърля в река!

Голяма решетка: 70лв
Малка решетка: 50 лв

За поръчка на талисмана Тук

Прочети още за Безстеблената решетка ТУК

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010