Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Талисман за късмет,вървеж, сполука, против зло и уроки

Идеален талисман за годината на Коня, носи късмет и помага да ”върви” на човек в живота и да има успехи. Най мощен от множеството такива талисмани ...

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси.

Талисман за предпазване от клетви и клевети защитава собственика си от зловредни слова, мълви и доноси. Един от силните предпазващи талисмани, който връща клетвите и клеветите към този който ги е казал. Предназначен е за тези, които са подложени постоянно или периодически на злословия и доноси.

Талисман от Прилеп

Един от най-мощните магически талисмани за привличане на любов, щастие, късмет, богатство, високопоставени покровители, успех в бизнеса,  много пари, закриля при пътувания. Този талисман се подсилва с разковниче и др...

Талисман Безстеблена решетка

Според Народната магия и вярвания нейния огромен цвят  на острите си бодлички набожда и унищожава всяка зла мисъл, зложелателство, негативни енергии, черни желания и силиПази дома, магазина или офиса от зло, злоба, завист, лоши сили, от болести и лошотии. Привлича Божията благодат, носи на дома здраве, разбирателство, богатство, щастие и късмет. Това растение не губи магическите си сили и колкото по-дълго обитава даден дом, толкова по-силно го закриля. Поставя се така в дома или офиса, че който влезе най-напред погледа му да попадне върху решетката. Поставена в търговско помещение привлича клиенти спомага за преодоляване на конкуренцията Талисмана действа само за конкретно търговско помещение или жилище и хората, които се намират вътре, извън него тя няма действие. Съчетана е с лист от РАЗКОВНИЧЕ И ЕДНА ИЛИ ПОВЕЧЕ ГЛАВИ ЧЕСЪН , което я прави още по-мощен талисман, който дълги години ще пази дома или офиса. Силата не зависи от големината на цвета, а от начина по който е набран и обаян. Комбиниран с различни талисмани за пари ( рамка с хербарий, еделвайс, волски език, талисман за пари) има много по-силно бизнес действие. Съчетан с талисман за семейно разбирателство и гърненце за защита на дома действа много силно за семейно щастие, и против пречки в семейния живот.

На Коледа и Нова година решетката се сваля от стената и се поставя на празничната трапеза, там се прекадява  и  след настъпването на Новата година и благопожеланията се слага обратно на стената. Това се прави, за здраве, плодородие и богатство през идващата година. Внимание! Тъй като чесъна действа до една година трябва периодически да се смени, като старата глава се изгаря или хвърля в река!

Голяма решетка: 70лв
Малка решетка: 50 лв

За поръчка на талисмана Тук

Прочети още за Безстеблената решетка ТУК

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010