Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Отвара за разваляне на магии, уроки, проклятия, за прогонване на демони, зли духове, черни дихания

Мощна магическа отвара изготвена по древна рецепта премахва магии и всякакви негативни влияния. Отключва заключен късмет и прогоннва невървежа.
Цена: 90 лв

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Билките чрез пророческите си способности „виждат“ проблемите на стопанина си и отварят късмета и възможностите там където е необходимо.

Парче от черупка или цяло щраусово яйце


В миналото е бил нарицателен за богатство и успех във всичко израза „Той има в дома си дори яйце от Камилска птица!” Приемало се е, че черупката на яйце от щраус поставена някъде другаде на видно място привлича богатство, изобилие, успех, плодородие и пари.


Колкото по-голямо е парчето, толкова по-силно действа, а най-добре е да е цяла черупка от Щраусово яйце

Магии и талисмани

          Сайта Чарм-бг предоставя чрез услугите на маг Боян възможност за индивидуални Худу/Вуду магически ритуали и талисмани, изготвени съобразно афро-американските и карибски магически традиции, както и ритуали от тунизийската арабска магия. Тези ритуали, заклинания и талисмани нямат общо с Българска магия и се изготвят индивидуално от маг Боян.
Всички продукти се получават с куриерска пратка с наложен платеж, като таксата за транспорта също е за ваша сметка. За да се направите поръчка е нужно да ни изпратите на realmagick@dir.bg и тел: 0878589407 (можете да поръчате и с SMS на този телефон При всяка поръчка е нужно да дадете вашето име, дата на раждане, телефон и точен адрес. Моля, да споменете дали желаете да получите пратката до адрес или да е до офиса на куриерската фирма( ако е до офис ще получите SMS,  че имате пратка, в който ще има адреса на офиса от който да си я получите). Ако е до адрес имайте предвид, че, от 2-4 работни дни най-късно се получава пратката и е нужно да има някой на адреса между 9 -13ч, когато е разноса на куриерите (като, ако има някакво закъснение ние ще се постараем да ви съобщим или изпратим уведомителен  SMS).
ВНИМАНИЕ !!! ПРИ ПОРЪЧВАНЕ НА ТАЛИСМАН, МАГИЯ, ОТВАРА Е ВАЖНО ПРАТКАТА ДА СЕ ВЗЕМЕ, ТЪЙ КАТО ВЕДНЪЖ ПОРЪЧАНА ТЯ СЕ НАРИЧА И СВЪРЗВА С ЕНЕРГИЙНО ВИ ПОЛЕТО ВИ. АКТА НА ВРЪЩАНЕТО Е ОТХВЪРЛЯНЕ И БЛОКИРА ПРОЦЕСА, КОЕТО КРИЕ СЕРИОЗЕН РИСК ОТ ОБРАТЕН ЕФЕКТ!!!Всички наши продукти са произведени от: БЪЛГАРСКА МАГИЯ ЕООД5300 гр. Габрово  ул.Череша 5  за контакти Тел. 066803330 www.bg-magic.com 

  За консултаци и поръчки

Тел:  0878589407

и могат да
се получават и в ЧУЖБИНА, като за
целта е нужно да се свържете на GSM и да се разберем как да
се случи това.

Разгледайте нашия каталог

Кукерски Маски

Талисмани

Магически полускъпоценни камъни

Магически Отвари и др. магии

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010