Сайтът за истинска магия, магия, ясновидство, чародейство, контакторство, български магически практики
Кои сме ние?          Контакт          Оракул          Амулети и талисмани          Споделено с нас
 

Вижте също:

   
Информация
Статии

Препоръчваме Ви:

Талисман Четирилистно разковниче

(Marsilea quadrifolia)
Носи щастие, късмет, богатство, успех във всичко и помага за изпълненито на
съкровени желания
. действието му е несравнимо по-силно от това на обикновената четирилистна детелина и с времето не намалява.

Обеа Вуду магия

Потърсете помощ и подкрепа и направете Обеа Вуду магия, според нуждата ви :

Бяла магия с прилеп за любов

Уникално силни древни магически ритуали, които се извършват за привличане на любов, на конкретен човек, за събиране на разделени двойки, привличане на любов, избягване на самотата, възможност човек да се радва на уваженито и признанието на другите.
За повече информация прочететеТук

Магии и талисмани

          Сайта Чарм-бг предоставя чрез услугите на маг Боян възможност за индивидуални Худу/Вуду магически ритуали и талисмани, изготвени съобразно афро-американските и карибски магически традиции, както и ритуали от тунизийската арабска магия. Тези ритуали, заклинания и талисмани нямат общо с Българска магия и се изготвят индивидуално от маг Боян.
Всички продукти се получават с куриерска пратка с наложен платеж, като таксата за транспорта също е за ваша сметка. За да се направите поръчка е нужно да ни изпратите на realmagick@dir.bg и тел: 0878589407 (можете да поръчате и с SMS на този телефон При всяка поръчка е нужно да дадете вашето име, дата на раждане, телефон и точен адрес. Моля, да споменете дали желаете да получите пратката до адрес или да е до офиса на куриерската фирма( ако е до офис ще получите SMS,  че имате пратка, в който ще има адреса на офиса от който да си я получите). Ако е до адрес имайте предвид, че, от 2-4 работни дни най-късно се получава пратката и е нужно да има някой на адреса между 9 -13ч, когато е разноса на куриерите (като, ако има някакво закъснение ние ще се постараем да ви съобщим или изпратим уведомителен  SMS).
ВНИМАНИЕ !!! ПРИ ПОРЪЧВАНЕ НА ТАЛИСМАН, МАГИЯ, ОТВАРА Е ВАЖНО ПРАТКАТА ДА СЕ ВЗЕМЕ, ТЪЙ КАТО ВЕДНЪЖ ПОРЪЧАНА ТЯ СЕ НАРИЧА И СВЪРЗВА С ЕНЕРГИЙНО ВИ ПОЛЕТО ВИ. АКТА НА ВРЪЩАНЕТО Е ОТХВЪРЛЯНЕ И БЛОКИРА ПРОЦЕСА, КОЕТО КРИЕ СЕРИОЗЕН РИСК ОТ ОБРАТЕН ЕФЕКТ!!!Всички наши продукти са произведени от: БЪЛГАРСКА МАГИЯ ЕООД5300 гр. Габрово  ул.Череша 5  за контакти Тел. 066803330 www.bg-magic.com 

  За консултаци и поръчки

Тел:  0878589407

и могат да
се получават и в ЧУЖБИНА, като за
целта е нужно да се свържете на GSM и да се разберем как да
се случи това.

Разгледайте нашия каталог

Кукерски Маски

Талисмани

Магически полускъпоценни камъни

Магически Отвари и др. магии

 
 
Design:
IG Designers
Copyright 2010